Webdesign

Har du allerede en hjemmeside men trænger den til et ansigtsløft, så den matcher nutidens standarder og giver den rigtige visuelle udstråling?

Hjemmesidens design er altafgørende for, om de besøgende finder siden troværdig, og om de har en behagelig oplevelse mens de surfer rundt på din side. Samtidig er det også hjemmesidens formål, at præsentere dit indhold, så de besøgende får det rigtige indtryk af virksomheden eller personen, der står bag.

Godt design handler ikke kun hvordan det ser ud - det handler også om, hvordan hjemmesiden virker, og dermed hvor brugervenlig den er. Hvis ikke hjemmesiden er nem at anvende - så forsvinder de besøgende.

Få lavet dit eget Joomla template

En template er dét design, der ses på din hjemmeside samt hvordan hjemmesiden fungerer. Der er en række gode grunde til, at du bør få udarbejdet din egen template.

  • Templaten er udarbejdet efter, hvordan du gerne vil have, din hjemmeside skal se ud og fungere.
  • Det er nemmere at tilrette designet efterfølgende, hvis dine behov eller ønsker ændrer sig.
  • Det fungerer sammen med Joomla 2.5 og 3.x

Vi udarbejder en template til dig, som passer til de funktioner, du ønsker at have på din hjemmeside, samtidig med at det tilpasses det ønskede visuelle design.

Design til Joomla Template

Har du allerede fået udarbejdet et design, eller har du en hjemmeside med et design, som du gerne vil have overført til Joomla, så kan Toftec hjælpe dig med at få udarbejdet et template til Joomla. Dit template vil naturligvis fungere sammen med Joomla 2.5 eller 3.x, og vil fungere i enhver browser.

Prisen afhænger af, hvor omfattende dit design er, og det er derfor ikke muligt at give et estimat forud for opgaven. Sender du en mail med dit ønskede design, vil vi hurtigt kunne danne os et overblik over opgavens størrelse og kunne give dig et prisoverslag.

Udarbejd min næste Joomla template