Gider du selv vente på en langsom hjemmeside? Nej vel?

Mange hjemmesider bliver leveret til kunden, uden at de er hastighedsoptimeret - selvom der er meget at hente. Ved at hastighedsoptimere hjemmesiden, er det muligt både at reducere loadingtiden og samtidig mindske din datatrafik.

En langsom loadingtid betyder at flere besøgende falder fra, fordi de skal vente længe før indholdet kommer frem, og så er de mere tilbøjelige til at finde en anden hjemmeside end din, som er hurtigere. Det er derfor nødvendigt at have en hurtig hjemmeside, for at den er brugervenlig.

Hastighedsgaranti

  1. Vi analysere din hjemmeside og finder ud af, hvor det er muligt at optimere og hvor stor en effekt det kan have. Samtidig måler vi din nuværende hjemmesides loadingtid før vi går i gang og efter optimeringen er færdig, så du selv kan følge med i, hvor meget optimeringen har hjulpet.
  2. Dernæst begynder vi optimeringen, ved eks. at komprimmere dit indhold og dine billeder, optimere dine billeder, reducere koden.
  3. For at sikre at din hjemmeside fortsat forbliver hurtig, giver vi dig tips til, hvordan du fremadrettet kan sikre at dit indhold er optimeret i forhold til din hjemmeside.

Vi ønsker tilfredse kunder og hurtige hjemmesider, og derfor vil du heller ikke skulle betale, hvis Toftec ikke kan gøre din loadingtid hurtigere.

Prisen afhænger af, hvor omfattende hastighedsoptimeringen på din hjemmeside er.

Gør min hjemmeside hurtigere