Med en Joomla hjemmeside fra Toftec, følger der også en grundig oplæring i, hvordan du gør brug af din hjemmeside, så du selv er i stand til at håndtere din hjemmesides indhold.

Skulle du dog få brug for hjælp til at administrere din hjemmeside, så hjælper vi gerne. Om det blot er for at få genopfrisket, hvordan enkelte opgaver udføres, som f.eks. at oprette et menupunkt, eller for at høre hvilke muligheder der er for at udvide din hjemmeside med nye funktioner, så står Toftec klar til at hjælpe. Er du i gang med at opdatere din hjemmeside og støder ind i problemer - så send en mail, så vi hurtigt kan få hjulpet dig videre.

Du kan naturligvis få hjælp, selvom Toftec ikke har stået for udviklingen af din side, hvor der eksempelvis kan laves udførlige guides til, hvordan du opdaterer din sides indhold.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for administrationen af din hjemmeside, kan du overlade vedligeholdelsen til Toftec, så du ikke skal bekymre dig om, hvordan du opdaterer din side med nyt indhold.

Hjælp mig med Joomla