Casper Tofte

Kundeværdier og vision

Hos Toftec får du alt inden for webbaserede løsninger med hovedfokus på udvikling af hjemmesider.
Vi er en værdiskabende partner med god forretningsforståelse – uanset branche. Vi er altid klar på at udfordre og skabe nye forretningskoncepter, der er med til at udvikle vores kunders konkurrencekraft. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af skræddersyede og målrettede hjemmesideløsninger.
Hos Toftec gør vi alt, hvad vi kan, så vores kunder oplever, at de får lidt mere hos os. Fleksibilitet og innovation er i højsædet hos os – og i tæt samarbejde med kunden skaber vi det optimale produkt.
Vi ønsker hver dag at bevise, at det er kundens behov, som er i fokus hos Toftec.

Historie

Virksomheden Toftec blev etableret i 2013 af Casper Tofte. Casper har flere års erfaring inden for branchen og er til hverdag stud.cand.polyt i Produkt- og Designpsykologi ved Aalborg Universitet. Med afsæt i sit studie og sin praktiske erfaring har Casper en naturlig og professionel forståelse for, hvordan brugbarheden af et produkt forbindes med funktionaliteten og brugeren deraf.
Toftec er etableret med det formål, at levere individuelle og brugertilpassede løsninger til private såvel som erhverv, der tilgodeser kundens ønsker om funktionalitet kombineret med innovative idéer. Løsningerne skal skabe værdi for kunden - netop derfor er det vigtigt, at kunden er tilfreds med resultatet, og at kundeservicen er i top.