Lindstrøm Kropsterapi

Opgave: Komplet opsætning af hjemmeside med fokus på at sikre en nem tilgang til at booke massage og kropsterapi, samt give et personlig relation til Mikkel som behandler. Herunder løbende sparring på idéer og bookingsystemer, der kunne opfylde kravene med at sikre en simpel administration for Mikkel - og en let bookingoplevelse for kunderne.

Lindstrøm Kropsterapi 

De Gode Vaner - MichelleJeg har haft fornøjelsen af et helt fantastisk samarbejde med Casper, hvor vi i fællesskab har fået min nye hjemmeside op og køre. Han har taget alle mine dumme spørgsmål med et smil og højt humør. Jeg har været rigtig glad for kommunikationen og de gode råd undervejs. Så hvis du ligesom mig er et kæmpe spørgsmålstegn, hvad hjemmesider angår, har du her min varmeste anbefaling af Casper.

Mikkel Christensen, Lindstroemkropsterapi.dk

 

De Gode Vaner

Opgave: Opsætning af prisstrukturen for ydelserne hos DeGodeVaner, for at gøre det mere overskueligt for kunderne, at afklare ydelsernes indhold, priser m.m. Dertil er Google Analytics opsat med filtre, for at rense dataene og fremadrettet kunne analysere besøgs-flowet og optimere ydelses-siderne. Løbende har Michelle fået sparring på idéer til optimering og sammen har vi fundet frem til de bedste løsninger, med specielt fokus på at øge call-to-action og øge konverteringen af besøgende til booking af ydelser.
SSL certifikat og backup procedure er ligeledes opsat på siden.

De Gode Vaner 

De Gode Vaner - MichelleMit samarbejde med Toftec har været yderst professionelt. Jeg har haft brug for hjælp til at ændre min hjemmeside og jeg har fået den bedste sparring og service, som jeg kunne ønske mig. De har taget sig tid til at forklare mig de forskellige muligheder samt fordele og ulemper. Responstiden har altid været hurtig, hvilket er en ting jeg sætter stor pris på. Toftec har ydet en service ud over det sædvanlige – og der er ingen tvivl om, at de er min fortrukken samarbejdspartner når det kommer til min hjemmeside.

Michelle Blendstrup, degodevaner.dk

 

Petitflora

Opgave: Webshoppen er udført i Prestashop, hvor jeg har stået for tilretning af webshoppens design og layout efter ønsker samt løbende optimering af webshoppen. Webshoppen har fået opsat Google Analytics med e-handelssporing og der er udført en hastighedsoptimering. Den responsive del af temaet er justeret og optimeret i forbindelse med både forside samt produkt-sider. Derudover ydes support på den driften af webshoppen, hvor der gives en hånd til at implementere yderligere tiltag/funktioner.

Petitflora 

Casper har lavet en masse forbedringer på min webshop. Det han har lavet har været til UG+++ og alt han laver er yderst professionelt , han ved lige præcis hvad jeg mener når jeg fortæller ham hvad der skal laves. Fra dag 1 kendte han min ”stil” og lavede det hele som jeg gerne ville have det. Servicen hos ham er i TOP, der går ikke længe efter jeg har skrevet til ham om en opgave, til han har svaret tilbage. Og bedst af alt, opgaverne bliver også løst meget hurtigt. Jeg har kun store roser og give Casper, han er virkelig dygtig og intet er umuligt hos ham.

Anja Elneff Larsen, Petitflora.dk

 

Madsens Online

Opgave: Madsens Garage havde brug for en opdatering af webshoppen til Anno 2015, både hvad angår det visuelle design, men også i forbindelse med webshoppens struktur og funktioner. Der er opbygget en komplet ny webshop i Prestashop med responsivt template, hvor der har været fokus på at gøre webshoppen mere brugervenlig. Her har der bl.a. været fokus på at give brugerne en nemmere og hurtigere navigation blandt de mange motorcykler og reservedelene, samt implementering af søgefunktion og produktvarianter, for at give et større overblik over produkterne på shoppen. Tidligere produkter/reservedele og deres sammenkædning til de enkelte motorcykler er overført fra det tidligere webshopsystem, såvel som flytning af mails og webhotel. Derudover er der givet oplæring til brugen af webshoppen, og der ydes løbende support på den daglige drift såvel som fremtidig udvidelse og tiltag til at forbedre webshoppen.
Se siden her: Madsensonline.dk

Madsens Garage 

 

Jack Music

Opgave: Jack Music havde en gammel webshop i asp.net, som er blevet overført til Prestashop platformen for at lette arbejdsgangen mht. de administrative opgaver, der er ved at drive en webshop. Eksisterende varer og deres kategorisering er overflyttet fra den gamle webshop platform, hvor det tidligere design er overtført og optimeret ift. et responsivt design, så det tilpasser sig de mobile enheder. Samtidig er der udført forskellige optimeringser for at forbedre webshoppen. Der er bl.a. tilknyttet en indløsningsaftale til VISA og Mastercard, så det nu er muligt at betale med betalingskort, såvel som at der nu kan indsamles e-mails til markedsføring igennem nyhedsbreve. Derudover er søge-funktionen forbedret og gjort mere tilgængelig for kunderne, så de altid kan søge efter de ønskede musik-cd'er eller film.
Toftec har stået for at levere en komplet løsning, hvor der også er sørget for kontakt til hostingudbyder såvel som opsætning af webhotel og e-mail. I forbindelse med oplæring i brugen af Prestashop, er der lavet letforståelige videoguides, så Poul er blevet introduceret til de forskellige funktioner og arbejdsgange, så webshoppen daglige opgaver kan klares.
Se siden her: Jackmusic.dk

Jack Music

Jeg har ikke det store kendskab til EDB, men jeg skulle have ny netbutik, og besluttede mig til en Presta Shop. Den fik gode anbefalinger – og så rimelig let ud at arbejde med.
Og så kom beslutningen om hvem der skulle lave den. Det første jeg så efter var prisen – og den svingede fra 25.000 og ned til 3.000 ex. moms.
Det var vigtigt for mig at få en netbutik der fungerede og jeg undersøgte flere firmaer. Jeg havde oprindeligt besluttet mig til et andet firma, men da jeg kontaktede deres referencer viste det sig, at de slet ikke havde lavet det arbejde de reklamerede med. Valget faldt på www.toftec.dk som jeg har været meget tilfreds med. Prisen var ikke den billigste, men absolut rimelig, og Casper har været utroligt hjælpsom.
Der var mange nye ting jeg skulle sætte mig ind i, og Casper har på den bedste måde forklaret og lavet små videoer, som har gjort det let for mig at forstå det nye system. Samtidig har han rådgivet og hjulpet med betalingsmoduler, problemer med min mail, flytning af Webhotel mm..
Kan kun give www.toftec.dk de bedste anbefalinger. Både til Presta Shop og til andre EDB-problemer.

Poul Pedersen, Jackmusic.dk

 

TART maskinværksted

Opgave: Udarbejde et nyt responsivt hjemmesidedesign, konvertering af det tidligere indhold til brug i Joomla og opsætning af Cookieløsning. Herudover blev domænet flyttet til ny webhost, samt opsætning af mailkonti.
Se siden her: tart-maskinvaerksted.dk

TART Maskinværksted 

 

Madsens Garage

Opgave: Udarbejdelse af en komplet ny hjemmeside inkl. tekstforfatning og cookieløsning til en af danmarks Ducati og Moto Morini forhandlere. Hjemmesiden er udarbejdet med et responsivt design, så den automatisk tilpasser sig de forskellige enheder og med en række dynamiske funktioner, som giver brugeren de seneste nyheder og informationer vedr. arrangementer og nyheder i forbindelse med Madsens Garage såvel som en showcase af de motorcykler, som er til salg. Toftec står ligeledes for den løbende vedligeholdelse og udvikling af sitet.
Se siden her: madsensgarage.dk

Madsens Garage 

 

IAA Film

Opgave: Konvertering af HTML design til Joomla template samt overførelse af sidens øvrige indhold. Derudover vedligeholdes hjemmesiden med henblik på opdatering af indhold, såvel som konvertering af de film, der vises.
Se siden her: iaa-film.dk

IAA Film 

 

Frank Maali & Gemma Lalanda

Opgave: Overføring af visitkort design til HTML hjemmeside med kontaktoplysninger, som samtidig responsivt tilpasses de besøgendes enheder.
Se siden her: mlas.dk

Maali og Lalanda 

 

NaturFotoKursus.dk

Opgave: Udarbejde et online mødested for fotoengagerede. Skal både præsentere fotoreferencer såvel som at udbyde kurser samt muligheden for at blogge fotorelaterede tips/tricks. Der er lagt stor fokus på at billederne skal fremstå som den primære interesse på hjemmesiden.
Se siden her: naturfotokursus.dk

naturfotokursus

Vi havde adskillige ønsker om specifikke tilpasninger til eksempelvis forsidens, galleriets og bloggens layout. Casper udførte disse tilpasninger til perfektion, så hjemmesiden blev helt som vi ønskede, og tilpasningerne blev udført lynhurtigt, så vi kunne komme videre med arbejdet. Der gik aldrig mere end et døgn fra vi havde forslået en specialtilpasning på hjemmesiden til denne var udført, hvilket vi var meget imponerede over.

Vi har kun rosende ord om vores samarbejde med Casper og kan på det varmeste anbefale at involvere ham i opbygningen og vedligeholdelsen af hjemmesider.

Keld Sørensen & Anders Nielsen, NaturFotoKursus.dk

 

Anita Tranberg

Opgave: Udarbejde en personlig hjemmeside, der kan benyttes som en online portfolio i forbindelse med studiet Arkitektur og Design samt projekter indenfor hobby.
Der er i samarbejde med Anita udarbejdet en komplet hjemmeside udført i Joomla! samt oplæring i brugen af Joomla CMS! til at vedligeholde sitet. Der er lagt stor vægt i det dynamiske og autoamtiske indhold, således at siden er nemmere at administrere.

Anita Tranberg

Samarbejdet med Toftec har været meget professionelt med en god service og kommunikation i form af hurtig udvikling af hjemmesiden samt ændringer af webdesignet. Dertil har Toftec altid leveret en hurtig respons ved opståede problemer, som hurtigt er blevet løst.

Anita Tranberg, AnitaTranberg.com

KTM Webshop v. Villadsens MC.

Opgave: Opsætte og vedligeholde webshop med fokus på salg af reservedele og udstyr til KTM crossere. Design er implementeret fra den forhenværende hjemmeside (ktmparts.dk). Derudover er Villadsens Motorcenter blevet oplært i at vedligeholde deres webshop, således de selv er i stand til at foretage produktændringer m.m.

Webshoppen har kørt i perioden 2011 - 2017, hvorefter den er afviklet.shop.ktmparts.dk / Villadsens MC 

 

 

Kjær Photography

Opgave: Udarbejde en online portfolio til fremvisning af fotoopgaver, med et minimalistisk design hvor gallerierne er i højsæde. Yderligere har der været fokus på at gøre gallerierne dynamiske, således det for Simon er nemmere at opdatere billederne i de enkelte gallerier.

kjaerphotography-2

SimonKjaerSamarbejdet med Toftec har været yderst tilfredsstillende. Der har været en positiv dialog omkring mine ønsker og de muligheder der har været for at opfylde dem. Samtidig har servicen altid været hurtig og effektiv, og systemet bagved blev leveret så brugervendligt som muligt for at gøre mit arbejde med fornyelse af siden nemmest mulig.

Simon Kjær, Kjaerphotography.dk