Har du tænkt over, hvad du gør, hvis uheldet er ude og din side går ned grundet hackerangreb? Hvis der sker fejl hos din hostingudbyder eller hvis du selv kommer til at lave en fejl, som ødelægger din hjemmeside?

Mange glemmer, eller gider ikke at foretage løbende backup, og det kan være dyrt og tidskrævende at gendanne din hjemmeside uden en velfungerende backup. Så husk nu at tage backup! Med en ordentlig backup vil du være i stand til at få din hjemmeside hurtigt op og køre igen, uden at vente på at din hostingudbyder måske kan gendanne en backup, de (måske) har liggende.

Hvor ofte der bør tages en backup, afhænger af, hvor hyppigt indholdet ændrer sig, men bør i alle tilfælde udføres i et passende interval, så mindst mulig data vil gå tabt, såfremt uheldet er ude - eksempelvis en ugentligt backup.

Slip bekymringerne og lad Toftec sørge for backup af din Joomla hjemmeside.

En backupaftale kan eksempelvis indeholde:

  • Ugentligt backup
  • Restore af backup, hvis uheldet er ude.

Det er naturligvis også muligt at I selv foretager den løbende backup, og Toftec hjælper gerne med at opsætte en backupløsning på jeres hjemmeside, som I selv kan varetage.

Gendannelse af din hjemmeside

Med en backup service fra Toftec, skal du ikke bekymre dig om, hvordan du får gendannet din hjemmeside til den seneste backup. Det sørger vi alt sammen for. Du skal blot gøre os opmærksom på, at du ønsker din side gendannet, og så vil vi gendanne din hjemmeside, og sørge for, at den igen virker, som den gjorde før nedbrudet.

Sørg for backup af min hjemmeside