Hip hip hurra! Toftec har 2 års fødselsdag og det skal naturligvis fejres med gaver til nye såvel som gamle kunder.

I anledning af fødselsdagen, vil jeg derfor gerne give 2 timers gratis support til dig og din hjemmeside. Hvad de to timer skal bruges til, bestemmer du helt selv - på den måde får du netop den hjælp, du har brug for. Med to timer får du en god mulighed for at gennemgå og få tilpasset nogle af de områder på din hjemmeside, som du ikke selv kan rette eller som du ikke har haft tid til at få lavet. Tilbuddet er naturligvis helt uforpligtende og du er ikke efterfølgende bundet til at skulle købe yderligere timer eller services fra Toftec.

Hænger din hjemmeside i bremsen og har den brug for et hastighedstsoptimering, så gør jeg den hurtigere! Skal du have flyttet din hjemmeside til en ny webhost, så står jeg gerne for flytningen. Skal din hjemmeside opdateres, hjælper jeg gerne med at udarbejde en opdateringsstrategi og får siden opdateret. Kort sagt: Jeg hjælper dig med dét, du har brug for.

Har du en opgave der tager mere end to timer at udføre, så giver jeg gerne en speciel fødselsdagspris i anledningen. Jeg vurderer hver opgaves varighed inden den påbegyndes og giver et fast tilbud, så du ikke skal bekymre dig om yderligere omkostninger.

Alt du skal gøre for at få 2 timers gratis support, at være en af de første fem til at kontakte mig på mail eller på tlf: 41264177 og beskrive din opgave.

Fødselsdagstilbud, ja tak!

Betingelser

Fødselsdagstilbuddet er gældende til 30. april 2015.
Skulle du ske ikke at være en af de første fem, så kan du stadig se frem til en speciel fødselsdagspris i tilbudsperioden.